Søk i xoavionics.com

Helgen 12.-14. januar 2018 ble den nye WEB butikken for flyentusiaster, flygere og flyeiere lansert. Med 10.000 lagerførte produkter av et totalutvalg på 28.000 produkter er dette blitt flyutstyrsbutikk No. 1 i Europa og Norge.

www.airteam.eu   med norsk språk *  og norsk support Tlf:  930 88 172

* I løpet av noen uker vil alle Topp 10.000 produkter få norsk beskrivelse

Salgsansvarlig Jakub Dryska hos Air Team Tjekkia sammen med Ole Baartvedt i XO

 September 2017: XO Butikken blir Air Team - www.airteam.eu.
Det å stå alene i det europeiske flyutstyrsmarkedet har med årene blitt en skikkelig utfordring. Produsentene tilbyr de med størst innkjøp helt andre betingelser og priser enn det en liten nordisk forhandler kan klare. Da må man enten ta opp kampen og bli internasjonal selv eller finne en høvelig businesspartner. Air Team har over de siste ti årene vokst seg til å bli en av de toneangivende leverandørene i Europa, med hovedkontor i Tjekkia og salgsavdelinger i mange Europeiske land som Italia, Frankrike og Tyskland. Og nå innlemmes Norden!  Først ut er Norge og Danmark. Og innen kort tid skal Finland og Sverige også med. Produktutvalget blir enormt sammenlignet med XO Butikken og prisene, ja sjekk ut selv - det er per dato ca  28.000 varer å velge blant! Air Team selger alt fra olje, tennplugger og filtre, stort utvalg av pilotutstyr, til alt innen instrumenter og avionikk. Air Team er som eksempel den største Garminforhandleren til fly i Europa. I løpet av første kvartal 2018 vil du finne en norsk/danskspråklig utgave av Air Teams nettbutikk. Inntil da kan kunder besøke nettbutikken hos Air Team og velge mellom ti andre språk per dato.
Trenger du hjelp i butikken ringer du +47 930 88 172.
XO Avionics viderefører service og verkstedvirksomheten under eget navn.(Bilde: Salgsansvarlig for Air Team i Tjekkia, Jakub Dryska til venstre, sammen med Ole Baartvedt i XO Avionics under en opplæringsseanse hos Air Team sommeren 2017)

  • Vår nettbutikk er fra 1. september 2017 en del av Air Team. Et nettverk av forhandlere av flyutstyr i Europa.
  • Du handler og betaler på www.airteam.eu og varene sendes til deg i Norge. Du må være forberedt på å betale transpørtøren et lite gebyr for import og deres utlegg av norsk MVA.
    Vær oppmerksom på at enkelte varer har leveringstid. 
     
  • Kunder som ønsker utstyr fra LX Navigation eller Winter Instruments kan fortsatt be om pris og få levert varer fra XO Avionics.

 

XO Avionics på FaceBook.
Fra og med 25. november 2015 har vi valgt å legge ut nyheter på FaceBook fremfor her på hjemmesidene.
Vi tror dette være mer effektivt, nå flere lesere raskere og resultere i bedre service for våre kunder og andre interesserte.